Recovery Team

Catalogul Serviciilor

Cabinet medical Bucuresti Metodele folosite de către noi sunt certificate ca urmare a studiilor de cercetare și dezvoltare făcute de către specialiști.

Stimularea electrică transcutanată nervoasă

Sunt folosite valuri de pulsuri electrice care revitalizează țesuturile, ameliorează durerile și regenerează parțile afectate ale trupului.

Prioritatea se află la tine!

Echilibrul Energetic

Statusul Nutrițional este un factor definitoriu pentru starea noastră de sănătate. Gestionat într-un mod corect, evităm multe eventuale probleme care ar putea apărea, astfel, putând sa nedezvontăm un sistem imunitar rezistent si eficient.

Posibilitate de Recuperare 100%

DATORITĂ EXPERIENȚE-I DE PESTE 30 DE ANI, AM REUȘIT SĂ CREȘTEM EFICACITATEA TRATAMENTELOR ȘI REDUCEREA TIMPULUI NECESAR PENTRU TRATAREA DIFERITELOR PROBLEME DE SĂNĂTATE. TIMP DE RECUPERARE SI REFACERE FĂRĂ CONCURENȚĂ ÎN ROMÂNIA!

Vă informăm că la RECOVERY TEAM timpii de Refacere și Recuperare sunt fără concurență în România! Tratamentele pe care le efectuăm oferă posibilitatea unui timp foarte scurt necesar recuperării și refacerii organismului. Noi nu vă solicitam RMN pentru diagnosticarea afecțiunilor bazâdu-ne pe experiența și cunostințele dobândite în timp, astfel contribuind la reducerea costurilor.