Recovery Team

Răzuiște CODUL și menționează-l atunci când iți achiziționezi serviciile pentru a beneficia de 15 % REDUCERE

Recomandă-ne unui prieten

Scopul nostru este acela de a avea un impact benefic asupra comunităților din jurul nostru. Pentru a ne atinge scopul, vrem să ajutam cât mai multe vieți și să o sursă de pozitivitate pentru pacienții noștri.

Ne place să ajutăm oamenii pentru a scăpa de dureri și pentru a putea trăi la potențialul lor maxim, ca urmare, să facem diferenta în viețile lor.

Cunoști pe cineva care are nevoie de ajutor?

Dacă la răndul tău ești pacient al cabinetului Recovery Team, recomandându-ne altor persoane, vei beneficia de o reducere de 20% pentru serviciile medicale oferite de către noi.

Programul de afiliere

Îți aduce reduceri subsțiantiale la achiziționarea serviciilor

Recovery Team

Beneficiază de 10% reducere.

RĂZUIEȘTE codul si folosește-l la achiziționarea serviciilor noastre pentru a beneficia de reducere.

 

Calitate a Vieții

Scopul nostru este folosirea unor metode de avangardă în terapia vindecării trupului și sufletului uman. Terapia se bazează pe metode de echilibru energetic, bioelectroterapie și biorezonanță. Toate aceste metode au ca scop diagnosticul, preventiile, tratamentul de recuperare si refacere.

Afecțiuni Multiple

-Întinderi / Rupturi musculare , Entorsă Gradul 2, Crie acute de Sciatic, Periostit[, Tendinit[, Inflamarea Ligamentelor, Tortilicolis, Epicondilită, Recuperare post-operatorie, Contuzii Acute, Hematoame, Echilibrarea funcțiilor Organelor Interne, Disfunctii Organe Genitale, Refaceri după antrenamente.

Bioelectricitatea

Stimularea bioelectrica isi propune o abordare a unui tratament la nivel de celula a organismului. Bioelectrostimularea se face la nivel de membrane celulara dand posibilitatea celulei sa aiba o functionare normal si in multiplicitatea ei sa ofere organismului o functionare normala si fiziologica.